domenica 29 novembre 2009

PIKKUJOULU

Hei kaikki!

Olen varannut salin joulujuhlaamme varten Cavazzonasta (Via Emilian varrella Castelfrancon ja Anzolan vàlissà) sunnuntaiksi 6.12 klo 15-19. Toivottavasti mahdollisimman moni pààsee mukaan, ohjelmassa on joululauluja, paljon hyvàà syòtàvàà (nyyttàrien merkeissà), joululahjoja lapsille ja mukavaa yhdessàoloa kaikille, niinkuin aikaisempinakin vuosina. Tàllà kertaa voimme juhlia Suomen itsenàisyyttàkin samalla kerralla, iltapuvussakin saa tulla paikalle vaikkei ihan Linnan juhlien tasolle ylletàkààn :-)

Ilmoitelkaa mità pikimmin joko minulle tai seuran viralliseen osoitteeseen oletteko tulossa ja mità syòtàvàà mahdollisesti tuotte mukananne. Minà laitan taas traditionaalisesti sità Rosollia.

Riminin seuralla taitaa olla samana pàivànà omat joulujuhlat, jotka ovat varmaankin hienommissa puitteissa ravintolalounaan merkeissà, mutta toivomme tietenkin mahdollisimman runsasta osanottoa oman seuramme juhlaan. Nyyttikestithàn on vanha suomalainen perinne, eikà yksikààn italialainen ravintola voi tarjota sellaista joulumenyytà kuin meillà on ollut tarjolla ainakin kahtena edellisenà vuotena :-)

Kiitos jo etukàteen kaikille jotka ehtivàt omilta kiireiltààn tulla perheineen joulujuhlaamme!

Laura

Nessun commento:

Posta un commento